VOCHTBESTRIJDING
DICHTEN VAN KELDERS, TERASSEN EN VIJVERS


Bel voor een vochtanalyse op: 0486/81 50 25Een loodgieter inhuren voor alle klusjeswerk

Heb je misschien lekkages in de badkamer, riool, dak of onder de gootsteen? Zijn misschien de waterleidingen gesprongen? Wil je misschien de verwarmingsinstallatie laten vervangen, repareren of onderhouden? Waterlekkages kan heel wat schade aanrichten en een koude douche nemen doe je liever niet voor je naar het werk gaat. Huur een loodgieter in die alle lekkages en storingen in water- en gasleidingen kan verhelpen.

 

Eigenschappen van loodgieters

 

Een ieder doet graag zaken met een betrouwbaar, klantvriendelijk en vakkundig persoon. Dit geldt ook voor een ingehuurde loodgieter. Bij het aanbieden van een klus is het prettig als je vooraf op de hoogte gesteld wordt, wat de kosten zullen zijn en of dit kan variŽren. Je verwacht meer duidelijkheid omtrent het geconstateerd probleem dat aangepakt moet worden, de kosten die daaraan verbonden zijn en de tijd die nodig is om het probleem op te lossen. Ook is het prettig als loodgieters zich houden aan hun woord, op tijd beginnen met de klus en efficiŽnt te werk gaan. Ter wille van deze competenties zullen klanten altijd tevreden zijn met het behaald resultaat en zullen tevreden klanten de loodgieters aanbevelen aan anderen. Om potentiŽle klanten te verwerven, zullen loodgieters hun best moeten doen om zoveel mogelijk klanten tevreden te stellen.

 

Met spoed een loodgieter

 

Loodgieters zijn behulpzaam en verlenen hun diensten graag in noodgevallen. Echter gaat dit gepaard met een hoge rekening omdat het een spoedopdracht betreft. Het is dus verstandig om een loodgieter in de nabije omgeving te contacteren in plaats van ťťn die van ver moet afreizen. Een loodgietersbedrijf in de buurt vindt je gemakkelijk via Google. Raadpleeg hun website om na te gaan of ze ook buiten kantoortijden beschikbaar zijn voor spoedgevallen.

 

Klusjes

 

Loodgieters hebben verschillende werkzaamheden en kunnen allerlei klusjes aanpakken. Ten eerste zijn ze de aangewezen persoon als het gaat om de cv-ketel installatie, onderhoud en reparatie. Loodgieters bieden uitkomst als er sprake is van gaslekkages, daklekkages of lekkages onder de gootsteen. Gaslekkages vormen een groot gevaar en moeten daarom met spoed aangepakt worden. Bij een lekkend dak kunnen de dakdekkers het lek traceren en dichten. Een keukenkraan die steeds druppelt, of een keukenboiler dat lekt, zijn problemen die vaak voorkomen en leiden tot een hoge waterrekening. Een kelder dat is ondergelopen door de hevige regenbuien kan ook door goede loodgieters worden leeggepompt. Daarbij worden verstoppingen en lekkages meteen verholpen.     Andere klusjes die loodgieters onder handen nemen zijn:

  • Installatie en reparatie van afvoer en watervoorziening
  • Installatie en reparatie van verwarming en cv-ketel
  • Onderhoud van de cv installaties, cv-ketels en cv radiatoren
  • Airconditioning en ventilatie units onderhouden
  • Leidingwerk in muren en dakgoten onderhouden

Kosten

Er hangt een hoge prijskaartje aan het inhuren van een loodgieter. Als de reparatie van een gesprongen leiding of kapotte toilet wordt uitgesteld, wordt de schade alleen maar groter en nemen de kosten toe. Het tijdig aanpakken van een lekkage of verstopping zal heel wat moeite en geld besparen op lang termijn. Zijn er lekkages in de water- en gasleidingen? Gaat het om een acuut geval? Aarzel niet langer en contacteer de beste loodgieter in de buurt die het probleem snel en efficiŽnt in orde kan maken.