VOCHTBESTRIJDING
DICHTEN VAN KELDERS, TERASSEN EN VIJVERS


Bel voor een vochtanalyse op: 0486/81 50 25Onderhoud aan jouw huis ondergaan? Loodgietersbedrijf Rotterdam is beschikbaar voor alle bedenkbare werkzaamheden

Hoelang geleden heb je jouw sanitaire systeem laten controleren? Het is belangrijk dat je jouw sanitair systeem regelmatig laat controleren, alsook de cv-ketel. Je kan niet alleen grote problemen zo voorkomen, maar ook veel geld besparen. Loodgietersbedrijf Rotterdam staat klaar voor je om je te helpen. Zij helpen met zowel de grote, als de kleine klusjes. Lees meer over wat ze allemaal voor je kunnen doen. Wat kan de loodgieter allemaal voor je doen?

  1. Het verwisselen van de douche
Heb je een lekkende douchekop? De loodgieter kan dit eenvoudig voor je verwisselen. Hij heeft de juiste tools om het snel te doen. Geniet van jouw volgende bad, zonder problemen.
  1. Het verwisselen van de kraan
Ook een lekkende kraan kan de loodgieter voor je verwisselen. Het kan dat jij het gemakkelijk en snel vindt, maar er zijn ook huiseigenaar die gewoon niet durven om de kraan zelf te repareren of te verwisselen. Het is best een moeilijke klus als je absoluut geen kennis hebt van loodgieterswerkzaamheden.
  1. Sanitairinstallaties
Binnenshuis sanitair is ontworpen om jouw leven gemakkelijker te maken, niet moeilijker. Dus als je merkt dat je constant gefrustreerd raakt over je huidige armaturen of hun prestaties, vraag de loodgieter om het voor je correct te installeren. De loodgieter helpt je bij het vinden - en vervolgens feilloos installeren - van jouw nieuwe apparatuur.
  1. Hulp bij renovaties
Wanneer je verbouwings- of renovatieprojecten uitvoert waarbij sanitaire voorzieningen worden verplaatst, moet je met een loodgieter inhuren. Hoewel kleurveranderingen en inrichting eenvoudig kunnen zijn, kan je het gedeelte van sanitair het beste aan een professional overlaten. Als je de sanitaire voorzieningen niet correct bevestigt, kan dit leiden tot grote waterschade en een kostbare reparatie worden.
  1. Cv-ketel installatie, reparatie en onderhoud
Of je nu last hebt van lekken, roestkleurig water, knallende of gierende geluiden of gebrek aan warm water, loodgietersbedrijf Rotterdam zal je helpen bij het diagnosticeren, oplossen en adviseren over alle soorten problemen met de cv0ketel. De loodgieters van dit bedrijf kunnen je ook helpen met het kopen en installeren van een nieuwe cv-ketel. Een cv-ketel vergt ook onderhoud, als je er lang van wilt genieten. Daarom is regulier onderhoud heel belangrijk. Ook onderhoud kan de loodgieter voor je doen.
  1. Het geven van adviezen
Als je ooit zelf loodgieterswerkzaamheden in huis wilt uitvoeren, is dat niet erg. Zorg ervoor dat je nodige gereedschappen hebt. Het kan wel voorkomen dat je adviezen nodig hebt, omdat je vastzit. Weet dat je deze loodgieter altijd kan bellen voor hulp en adviezen. De loodgieter helpt je graag.
  1. Noodreparaties aan sanitair
Wanneer je wordt geconfronteerd met een noodgeval in jouw sanitairsysteem, is tijd geen luxe. Je moet het probleem meteen oplossen - en dat is precies waarom je de loodgieter de hele dag kunt bellen. De professionele loodgieters werken de klok rond om ervoor te zorgen dat jouw sanitaire problemen opgelost worden en je gerust jouw dag verder kunt doorbrengen.