VOCHT IN DE KELDER
DICHTEN VAN KELDERS, TERASSEN EN VIJVERS


Bel voor een vochtanalyse op: 0486/81 50 25VOCHT IN DE KELDER

Vochtproblemen? Heb je water in de kelder? Zit je met opstijgend vocht of een ander vochtprobleem? Dan ben je aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in vochtbestrijding en al meer dan 30 jaar een expert in kelderdichting!

Vochtproblemen west Vlaanderen: U kelder waterdicht maken doen we met de juiste vochtbehandeling. Afhankelijk van uw wensen en budget bieden wij u de gepaste kelderdichting in West-Vlaanderen waarna u de ruimte weer als opbergplaats of woonruimte kan gebruiken. Zowel de kelder van een nieuwbouw alsook reeds bestaande kelders kunnen we van buiten waterdicht maken. Mail ons voor een vrijblijvende analyse: info@meesterklusser.be of bel: 0486/81 50 25

.

Vrijblijvend gesprek en diagnose

Tijdens een vochtdiagnose en vrijblijvend gesprek bij u thuis gaan we het vochtprobleem achterhalen, krijgt u alle informatie en beantwoorden wij al uw vragen over de behandeling.

Geregistreerde aannemer

. Met vakmanschap en inzicht pakken wij de vochtproblemen in uw woning of kelder aan en we leveren kwaliteit binnen de afgesproken tijdstermijn en dit aan de scherpste prijzen

30 jaar ervaring

Met meer dan 30 jaar ervaring in kelderdichting en vochtbestrijding in overleg werken wij de beste behandeling uit, steeds rekening houdend met het vochtprobleem.

Vocht in de kelder oplossen is ons vak

Vocht in de kelder is niet aangenaam en trouwen ook niet gezoen! De kelder is een praktische ruimte waarin je heel wat kan stockeren. Heb je vaak last van vocht en kan je de ruimte daarom niet gebruiken, dan is er goed nieuws! Vochtige kelders kunnen op verschillende manieren droog gemaakt worden zodat je er opnieuw optimaal gebruik van kan maken. Vocht in de kelder kan verschillende oorzaken hebben. Vooraleer je het probleem kan oplossen zal je dus eerst moeten weten wat de oorzaak is. Onderstaand vind je een overzicht van de meest voorkomende oorzaken met hun bijhorende oplossing De meest grondige en complete oplossing is het volledig afdichten van de kelder. Dit houdt al het externe grondvocht buiten en zorgt ervoor dat er geen schimmels en vochtplekken meer zijn in je kelder. Bij deze methode worden zowel de vloer als de muren behandeld met een waterdichte cementlaag. Het voordeel van deze werkwijze is dat je kelder er meteen ook weer een pak frisser uitziet.

Is kelderdichting wel de juiste aanpak?

Heb je vochtproblemen in de kelder, dan wil dit niet noodzakelijk zeggen dat je voor kelderdichting moet kiezen. Misschien ligt de oorzaak van het vochtprobleem wel ergens anders. Vooraleer je begint met de vochtproblemen aan te pakken, moet je zeker zijn dat kelderdichting wel de juiste aanpak is. Er zijn een aantal manieren om vochtproblemen in de kelder aan te pakken, afhankelijk van de aard van het probleem. Een goedkopere oplossing die vooral toepasbaar is bij extreem vochtige kelders is drainage. Dit is een ingenieus afvoersysteem dat overtollig water meteen loodst naar een netwerk van speciale leidingen en pompen. Hierdoor zal je nooit meer last hebben van water in de kelder en kan je zonder zorgen producten stockeren. Combineer deze methode met voldoende verluchting zodat je muren steeds in contact kunnen komen met verse en droge lucht.

Vochtige kelder droog maken

Eens je bovenstaande oplossing hebt toegepast bij jouw vochtige kelder, wil dat nog niet zeggen dat er geen vocht meer aanwezig kan zijn. De kelder is een ondergrondse ruimte die nauwelijks contact heeft met de buitenlucht en zonlicht waardoor condensatievocht geregeld kan opduiken. Plaats dus zeker een ventilatiesysteem of zorg voor verluchting zoals roosters of ramen, welke je geregeld kan openen.

Hierionder vindt je een overzicht van gespecialiseerde vakmannen in vochtverwijderen en kelderdichting.

Vochtige keldervloer laten behandelen tegen vocht Vocht.be.
Het komt regelmatig voor dat keldervloeren vochtig worden door vocht dat langs de wanden van de kelder naar beneden sijpelt. Het gaat dan vaak om doorslaand vocht als gevolg van een interne lekkage in de muur of om vocht dat ontstaat als gevolg van condensatie.

Vocht in oude kelder Bouwinfo.
Althans dat denken we toch. Vooraleer ik een warmtekanon aan de deuropening van de kelder of in de kelder plaats zou ik graag willen weten of er iemand goede raad heeft om een oude kelder te doen drogen. Het probleem lijkt me dat er vocht inde muren zit en het vocht afgegeven wordt aan de lucht.

Vochtproblemen in Kelder oplossen in oud of nieuw gebouw.
Het vochtprobleem van een kelder kan zich manifesteren in alleen een muffe lucht en hier en daar een verkleuring van de wand, tot natte muren en plassen water op de grond. Een kelder met vocht is een ernstig probleem wat u beter niet te lang voor u uit kunt schuiven.

Vochtbestrijding kelder Vochtmanneke.
Vochtverwijdering Condensproblemen Vochtbestrijding woning Zwambestrijding Vochtproblemen oplossen Vochtbestrijding West Vlaanderen Vochtbehandeling Schimmel in de kelder Vochtplekken Lekkage kelder Kelder waterdicht maken Schimmels verwijderen Kelder droog maken Water in de kelder Vochtige muren behandelen Schimmel op de muur Doorslaand vocht Vochtprobleem Vochtbestrijding kelder Injecteren muren Vocht in de kelder Vochtige muren Kelder droog maken Opstijgend vocht Optrekkend vocht Vochtbestrijding Kelderdichting Vochtproblemen Opstijgend vocht behandelen

Vochtige kelders hebben kwalijke gevolgen voor uw woning Aqwa Zero.
Vocht in de kelder trekt ongedierte aan. Vocht en schimmels veroorzaken allergieŽn, eczeem en chronische problemen aan de luchtwegen. Hoe bestrijd je een vochtige kelder? Aqwa Zero lost de vochtproblemen in je kelder op met kelderdichting, kelderdrainage of buitenafdichting, afhankelijk van het specifieke problee

Vochtproblemen in de kelder Oplossingen voor vochtproblemen in de kelder Wegmetvochtproblemen.be.
Sommige kelders hebben alleen vochtplekken op de muren verkleuringen, andere hebben nu en dan vocht in de vorm van een plas vooral in de winter na dagenlange en hevige regenval en sommigen kelders met vochtproblemen lijken bijna op een zwembad! De mate van het vochtprobleem en de oplossing hangt uiteraard ook af van de bestemming van de kelder.

Vochtige kelder: kenmerken en oplossingen De Vocht Expert.
De Vocht Expert bepaalt ter plaatse welke kelderdichting de enige juiste is om de oorzaak van het vochtprobleem in uw woning definitief weg te werken. Daarbij houden we rekening met het doel van uw kelder.: Wil u gewoon een droge kelder?

Kelderdichting - Banc de jardin - Biertafel - Table pliante - Lits enfant -

Contacteer ons

Conteer een expert in kelderdichting,want dit is de beste manier om er zeker van te zijn dat uw keldermuren waterdicht gemaakt zullen zijn. Eerst moet de lekkage of de vochtproblemen achterhaad worden en pas nadien kan overgaan tot actie.

Bel ons voor een vrijblijvende vochtanalyse op: 0486/81 50 25 of mail: info@meesterklusser.be of ga naar ons contactformulier.

 

 

kelderdichting

Dany zaakvoerder

Geregistreerde aannemer met meer dan 30 jaar ervaring in kelderdichting en vochtbestrijding.