VOCHTBESTRIJDING
DICHTEN VAN KELDERS, TERASSEN EN VIJVERS


Bel voor een vochtanalyse op: 0486/81 50 25WATERDICHT MAKEN

Kelder, wijver of teras waterdicht maken? Dan zit je hier goed want onze experts kunnen u zeker helpen. De kelder is verreweg de meest vochtige ruimte in huis. Dat komt omdat hij deels of helemaal onder grondniveau ligt. Bij de bouw van nieuwbouwwoningen neemt men tegenwoordig voldoende maatregelen voor een droge kelder. Maar ook in bestaande woningen kan je een aantal dingen doen om de kelder droog te houden.

Stap 1: gaten en scheuren dichten

Bewaren De meest gangbare methode om de kelder droog te houden, is de binnenmuren behandelen met een waterdichte pleister. Ook natte muren in een vochtige kelder mag je met een waterdichte pleister behandelen. Dicht eerst alle scheuren en gaten met een vulmiddel (bijvoorbeeld een waterdichte mortel) voordat je de pleister aanbrengt. Kies voor een snelhardend product. Dat werkt sneller, maar is ook handig om een eventueel acuut lek te dichten. Maak de ruimte rondom de beschadigingen zuiver en vetvrij en breng het vulmiddel aan met een plamuurmes. Denk eraan dat vulmiddel tijdens het drogen krimpt, daarom is het beter om het beschadigde oppervlak in 2 of 3 keer op te vullen. Meer informatie over het dichten van gaten en scheuren vind je hier.

Stap 2: pleister aanbrengen

Bewaren Hou rekening met je specifieke situatie wanneer je een waterdichte pleister of coating aanschaft. Fabrikanten bieden speciaal voor in de kelder een ruime productenwaaier aan voor verschillende soorten ondergrond. Zo zijn er producten voor erg natte muren, voor gewoon vochtige muren en voor poreuze of niet-poreuze muren. Je kan ook kiezen tussen verschillende kleuren, waardoor de pleister meteen ook een decoratieve functie krijgt. Zorg voor een zuivere, vlakke en vetvrije ondergrond. Hiervoor gebruik je best een spons en wat huishoudreiniger. Breng de pleister royaal aan met een brede kwast. Ga secuur te werk en maak dat het product tot in de kleinste poriën doordringt. Strijk ook een dikke laag waterdichte pleister over de voeg met de keldervloer. Dit is een risicovolle plek voor vochtopstuwing bij hoge waterstand. Raadpleeg de verpakking voor de droogtijd en breng een volgende laag aan. Wacht niet langer dan vermeld in de gebruiksaanwijzing, zodat beide lagen goed met elkaar hechten. Afhankelijk van het product, breng je nog een derde laag aan.

Stap 3: keldervloer behandelen

Het spreekt voor zich dat je ook de vloer afwerkt met een waterdichte laag. Kampt de vloer al met opstijgend vocht, dan gebruik je hetzelfde product als voor vochtige of natte muren. Een normale vloer, die helemaal droog is en nog geen last heeft van vochtproblemen, behandel je best met een speciale polyurethaancoating. Maak de vloer zuiver en stofvrij en breng een grondlaag (primer) aan met een verfrol (gebruik een verlengsteel). Na de grondlaag breng je de polyurethaancoating aan. Raadpleeg hiervoor de handleiding. Vaak wordt aangeraden om de coating 24 uur na de primer aan te brengen voor een optimale hechting. Eén laag volstaat meestal. Ook vloer- of polyurethaancoating is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Stem de vloercoating dus goed af op de waterdichte pleister die je hebt gebruikt (of andersom natuurlijk).

Bron: Livios

Kelderdichting: U kelder waterdicht maken doen we met de juiste vochtbehandeling. Afhankelijk van uw wensen en budget bieden wij u de gepaste kelderdichting in West-Vlaanderen waarna u de ruimte weer als opbergplaats of woonruimte kan gebruiken. Zowel de kelder van een nieuwbouw alsook reeds bestaande kelders kunnen we van buiten waterdicht maken. Mail ons voor een vrijblijvende analyse: info@meesterklusser.be of bel: 0486/81 50 25

.

Vrijblijvend gesprek en diagnose

Tijdens een vochtdiagnose en vrijblijvend gesprek bij u thuis gaan we het vochtprobleem achterhalen, krijgt u alle informatie en beantwoorden wij al uw vragen over de behandeling.

Geregistreerde aannemer

. Met vakmanschap en inzicht pakken wij de vochtproblemen in uw woning of kelder aan en we leveren kwaliteit binnen de afgesproken tijdstermijn en dit aan de scherpste prijzen

30 jaar ervaring

Met meer dan 30 jaar ervaring in kelderdichting en vochtbestrijding in overleg werken wij de beste behandeling uit, steeds rekening houdend met het vochtprobleem.

Hoe gaan we te werk

Kelderdichting west vlaanderen, is een concept van Meesterklusser wij lossen u vochtproblemen in een mum van tijd op.Wij starten steeds met een bezoek bij u ter plaatse om de precieze oorzaak van het vochtprobleem en vochtbestrijding te bepalen. Na diagnose gaan we in het geval van optrekkend vocht over tot het verwijderen van beschadigde muurbekleding. Vervolgens worden op vaste afstanden en zo dicht mogelijk bij het vloeroppervlak gaatjes geboord waarin het vochtwerend product onder druk wordt ingespoten. Het product verspreidt zich in de muurconstructie en vormt een horizontale barrière tegen opstijgend vocht.

Genieten op je terras? Laat je balkon waterdicht maken!
Bouwstenen voor een ecologisch huis en dito tuin. Genieten van de avondzon op je terras? Laat je balkon waterdicht maken! betonnen balkon waterdicht maken. Van je terras of balkon heb je het hele jaar plezier. In de lente kun je er heerlijk lunchen in de zomermaanden is er geen betere plek om te ontbijten of met vrienden te aperitieven en zelfs in de herfst en winter kun je er genieten van de zon. Of gewoon van de frisse buitenlucht.

Overzicht van gespecialiseerde vakmannen

Kelder waterdicht maken GAMMA.be.
Goede raad wacht op een lange periode van droogte en een lage waterstand vooraleer je deze klus uitvoert. 4.0 2 5 1. Slecht Matig Neutraal Goed Erg goed. Voeg toe icoon Print Benodigheden. Een kelder is verreweg de meest vochtige ruimte in huis. Dat komt omdat hij deels of helemaal onder grondniveau ligt. Bij de bouw van nieuwbouwwoningen neemt men tegenwoordig voldoende maatregelen voor een droge kelder.

Uw buitenmuren waterdicht maken? Ruwbouw Ik Ga Bouwen.be.
20/01/12 om 1333 Bijgewerkt om 1333. Bron Ik Ga Bouwen. Niet alleen in oude gebouwen maar ook in nieuwbouwprojecten zorgen poreuze bakstenen soms voor vochtproblemen. Om daaraan te verhelpen kunt u opteren voor een vochtwerende behandeling. Poreuze bakstenen en metselvoegen vertonen ontelbare kleine gaatjes in hun structuur. Door de blootstelling aan wind en regen vullen die gaatjes zich na verloop van tijd met water. Dat kan leiden tot diverse problemen.

Kelder waterdicht maken Kelder Livios.
De prijs van de waterdichting is sterk afhankelijk van het grondwaterpeil. Hoe hoger de grondwaterstand hoe moeilijker en dus duurder het wordt. Als de hoogste grondwaterspiegel lager ligt dan de vloerplaat van de kelder heb je geluk. Dan kan je in principe geen problemen hebben met opstijgend water dat via de keldervloer naar binnen dringt maar moet je wel opletten met sijpelwater.

Natuurlijke vijver waterdicht maken.
Ganzen grazen zich vet. Graansoorten met en zonder gluten. In je eentje in actie? Specerijen van eigen bodem. U bevindt zich hier. Natuurlijke vijver waterdicht maken. Een natuurlijke vijver of dam waterdicht maken. Hier in de buurt is dat geen probleem gewoon uitgraven klaar. Midden Limburg be wordt ook wel De Wijers of het 1000 vijvergebied genoemd. Door de ontginning van ijzerhoudend gesteente ontstonden er vanzelf overal vijvers. Later werden ze uitgediept om vis te kweken. Ook door turf steken ontstonden er plassen en nog later door het ontginnen van zand en grind. Sommige zijn als stortplaats met afval gevuld andere worden uitgebaat om te duiken surfen zeilen kamperen zwemmen vissen.

Waterdicht maken Weber.
Een oude liftkoker waterdicht maken. Een zwembad waterdicht maken en duurzaam betegelen. Een kelderverdieping uit beton waterdicht maken. Een kelderverdieping uit metselwerk waterdicht maken. Ondergrondse muren langs de buitenzijde waterdicht maken. Construction Products Regulation CPR. Ontdek de gids weber 2017.

Buitenmuur waterdicht maken Mogelijkheden prijzen.
Om een beeld te geven Voor crepi gevelbekleding betaal je zon 80 à 120 per m incl. Ontvang gratis prijzen op maat van experts uit jouw buurt. Waarom gevel waterdicht maken? Een gevel waterdicht maken is in de eerste plaats nodig om vochtproblemen in huis op te lossen of te voorkomen. Er zijn echter nog andere voordelen aan verbonden. Bescherming tegen vuil Vuil zal zich dankzij de beschermlaag van een impregneermiddel minder makkelijk aan het oppervlak hechten. Vuil is ook makkelijker te verwijderen. Minder groei van mossen en algen Een geïmpregneerde buitenmuur droogt beter uit waardoor mossen en algen geen kans krijgen.

Kelderdichting - Tuinmeubelen -

Contacteer ons

Conteer een expert in kelderdichting,want dit is de beste manier om er zeker van te zijn dat uw keldermuren waterdicht gemaakt zullen zijn. Eerst moet de lekkage of de vochtproblemen achterhaad worden en pas nadien kan overgaan tot actie.

Bel ons voor een vrijblijvende vochtanalyse op: 0486/81 50 25 of mail: info@meesterklusser.be of ga naar ons contactformulier.

 

 

kelderdichting

Dany zaakvoerder

Geregistreerde aannemer met meer dan 30 jaar ervaring in kelderdichting en vochtbestrijding.